Treeniohjelma

KUNTO-OPAS keho & mieli & ravinto: HENKILÖKOHTAINEN TREENIOHJLEMA (20 – 30 sivua)

 

Ajattelet kenties, että Personal Trainer tai joku muu Sinua salilla ohjaava osaa varmasti näyttää oikein miten liikkeet tehdään. Toiset siihen kykenevät, toiset eivät. Jos tilaat minulta treeniohjelman (tai perustieto-osan), saat videolinkit, joiksi olen valinnut sellaiset, jotka oman kokemukseni (noin 50 vuotta) mukaan ovat juuri oikeat.

 

Treeniohjelman, on se sitten tehty salia tai kotia varten, pitää soveltua juuri Sinulle, Sinun tasoosi, tavoitteisiisi ja edellytyksiisi. Siksi olen laatinut kyselykaavakkeen, jonka vastausten pohjalta ohjelmasi teen. Huom! Teen ohjelmia kaikentasoisille treenaajille ja kaikenlaisiin tavoitteisiin (kiinteytys/laihdutus, lihasmassan lisääminen, lihasvoiman lisääminen …).

 

Treeniohjelmasi (joko salille tai kotiin / molempiin) on kestoltaan 12 viikkoa. Se sisältää tarkat ohjeet lihaskunto- ja kestävyystreeneihin ja venyttelyyn jokaiselle 12 viikon päivälle.

 

P001B

 

TREENIOSAN TILAAMINEN

 

Vaihtoehto 1. Pelkkä treeniosa.

Lataa ensin kyselykaavake (<<< klikkaa). Vastaa sitten sen kaikkiin kysymyksiin ja lähetä ne minulle sähköpostitse (fitness.artop@gmail.com).  Maksa sitten kaavakkeessa olevalle pankkitililleni 35 euroa.

Kun olen saanut sähköpostitse kaavakkeen ja maksun (35 euroa) tililleni, lähetän treeniosan Sinulle sähköpostitse muutaman päivän sisällä.

 

Vaihtoehto 2. Treeniosa ja 1-2 muuta osaa.

Lataa ensin kyselykaavake (<<< klikkaa). Vastaa sitten sen kaikkiin kysymyksiin ja lähetä ne minulle sähköpostitse (fitness.artop@gmail.com). Maksa sitten kaavakkeessa olevalle pankkitililleni oikea summa (löytyy kyselykaavakkeesta ja tämän sivuston hinnastosta).